Johan en Mieke

Johan en Mieke vertrokken op 7 november 2006 voor een half jaar naar Malawi. Eerder verbleven ze 6 weken in dit land en gebeten door de schoonheid en ontroerd door de armoede wilden ze terug…

Ze richtten ondertussen in België samen met hun kinderen vzw YOCEvim op in België om aan fondsenwerving en bekendmaking te doen, en in Malawi werken ze als ngo YOCE (Youth, Orphan, Care and Education).


2 Reacties to “Johan en Mieke”

 1. Dag Mieke en Johan.
  Prachtig initiatief…Trouwens bedankt hoor Mieke dat je mijn santiago-blog bezocht. Ik zal voor jullie, in het verre Malawi, onderweg naar Compostela zeker een kaars branden en een steentje neerleggen op ‘de berg van de lasten’. Nog veel succes met jullie project.
  Groet van Pierre Vanderhegghen alias Pedro

 2. Johan en Mieke,

  Ik ben Josfien. Samen met nog een ander meisje zijn wij op zoek naar een stageplaats in het buitenland. Hierbij kwam ik op jullie blog terecht. Wij zijn op zoek naar een schooltje waar we volgend jaar 3 maanden les zouden kunnen geven. Ik las hier enkele berichten en zag dat jullie wel vaak bezig zijn met scholen, kinderen,… Kennen jullie een school die ons dat zou willen toestaan, of raden jullie ons dat eerder af?
  Als je hierover informatie hebt, is het mogelijk me daarover iets terug te mailen?

  Groetjes van Josfien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: